Vakmanschap

Vakmanschap van Wave

 

Deze website is gemaakt om u te inspireren en een bijdrage te leveren aan uw creativiteit. Elke dag van het jaar wordt gebruikt om onze collectie naar een hoger niveau te tillen, zowel in techniek als in vormgeving. De techniek van een Wave afzuigkap is goed, als vanzelfsprekend. We trachten tevens de afzuigkap de allure te geven die past bij de hedendaagse keuken. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met de living. Voor Wave is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen, en als het even kan deze alvast te overtreffen. Zonder techniek heeft een ontwerp geen waarde en andersom.

Wij bouwen aan collecties, maar spelen ook in op de individuele vraag. Zit het gewenste model er niet bij? Komt u maar op met uw ideeën en wensen.

Maak afspraak
The Frame
© Wonderwall Studios

Wonderwall Studios

 

Wonderwall Studios is een creatieve studio die premium houten panelen voor allerlei oppervlakten ontwerpt en maakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend teruggewonnen hout. De collecties die we ontwikkelen versterken de karakteristieken die het hout natuurlijk bezit.

Omdat we rechtstreeks in de markt werken, kunnen we de beste service voor onze klanten garanderen. We denken graag mee van begin tot eind en zijn experts op het gebied van maatwerkoplossingen van ons mooie product. Voor zowel grote als kleine projecten, wereldwijd.

Zo zijn we ook in contact gekomen met Wave. Zij zijn het kwaliteitsmerk afzuigunits dat voorop loopt in de huidige trends. We hebben samen een serie exclusieve bekleding ontwikkeld die perfect past bij Wave haar afzuigunits. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om deze bekleding te matchen met een accentwand.

Meer info
© Alphenberg Leather

Alphenberg Leather

 

De uitstraling van leer is stoer maar tegelijkertijd ook chique, tijdloos en toch modern. Leer past in ieder respectvol interieur. De bijzondere kwaliteiten en eigenschappen maken dit materiaal bij uitstek geschikt voor toepassing op o.a. wanden, vloeren, plafonds, meubels, deuren en haarden maar ook op onverwachte designelementen in bijvoorbeeld de keuken.

Leer is onze passie. En die delen we graag met u. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen met leer. De schoonheid van onze projecten zit ‘m voornamelijk in de combinatie van wat designers bedenken en wat wij er uiteindelijk dan samen van maken. En dat maakt Alphenberg uniek.

Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld samen met Wave de met leer beklede afzuigunit. Een prachtig staaltje vakmanschap. De perfecte combinatie van ontwerp en techniek. Dat maakt Alphenberg tot de specialist in leer en high-end toepassingen van leer in het interieur.

Meer info

Laat u inspireren
en bekijk onze brochures

Download brochure