The Frame

Het Frame

 

Het Frame is een bijzonder exemplaar binnen de collectie van Wave. Net als andere Wave afzuigunits heeft zij een naam in de vorm van een nummer – bijv. 1057. Echter is haar koosnaam ‘Het Frame’ de afgelopen jaren de gemene deler geworden in het land van keukens en architectuur en wij laten dat met alle liefde zo.

 

Spelen met materialen

Het is gebleken dat het Frame zich goed leent om te spelen met vormen, materialen, verlichting en kleur. We hebben enorm veel maatwerkverzoeken verwerkt en mooie foto’s van het resultaat ontvangen. Een aantal verzoeken hebben een plaats gekregen binnen het standaard assortiment, dat hierdoor flink is uitgebreid. We kunnen inmiddels spreken van een Frame familie.

Download FRAME brochure
The Frame
Model 2057

FRAME Brochure

In deze brochure bieden wij u een overzicht met de standaard mogelijkheden als u kiest voor een Frame uit het assortiment. In de brochure maakt u kennis met de vele variaties op deze standaard. Ook al wordt de familie groter, maatwerk blijft altijd een optie. Het Frame kan verder naar wens worden aangekleed met diverse accessoires. Deze dienen zowel de looks als het gemak.

Unieke samenwerking

Door onze motorhuizen te bekleden door Wonderwall Studios en Alphenberg met hun natuurlijke, warme producten, ontstaat een chique en exclusieve uitstraling. Bovendien is het mogelijk om beide materiaalsoorten terug te laten komen in het interieur van de keuken en/of de living. Hierdoor wordt het samenspel sterk met het Frame als meubelstuk in het midden.

 

Motorloos

Een nieuw product in deze reeks is het Frame motorloos. Dit stalen rekwerk kan zowel aan het plafond als aan de wand bevestigd worden. Net als bij het Frame
met afzuigunit zijn de planken in diverse maten en kleuren te verkrijgen. Standaard wordt dit Frame geleverd met verlichting maar alles is mogelijk. Zonder, strips i.p.v. spots, direct en indirect licht.

Bekijk modellen
Model 2053

Ga naar onze Modellen-pagina en ervaar zelf onze nieuwste producten.

Laat u inspireren
en bekijk onze brochures

Download brochure