Het Wave advies team
Voor & achter de voordeur

 

Maak kennis met ons Advies Team. Vincent, Jerry en Stephan staan elke dag voor u paraat, waar dan ook in Nederland en België, om met en voor u tot de meest ultieme keuken- en interieuroplossingen te komen. Zij zijn het allerbeste op de hoogte van alle ins & outs ten aanzien van onze producten en dagelijks bereikbaar voor vragen en advies.

Ontdek het team adviseurs
Showroom Zevenhuizen

Vincent

Al 20 jaar in het vak en gespecialiseerd in verlichting.

Maak kennis

Stephan

Kent de wereld van architecten en weet hoe een inrichter denkt.

Maak kennis

WAVE ADVIES TEAM

Vincent van den Berg

 

Vincent is mede-eigenaar van ons bedrijf. In 2003 vroegen zijn ouders in te stappen en sindsdien houdt hij zich vooral bezig met commerciële activiteiten in binnen- en buitenland.

“Het allerleukste vind ik de ontvangst bij mensen thuis. Ik heb veel kennis van onze afzuigkappen en verlichting, maar ook van interieur in bredere zin. Met hen meedenken, goede adviezen geven, samen mooie dingen ontwikkelen, dat doe ik graag! Dat het hierbij af en toe over de top mag gaan met de nieuwste trends rechtstreeks vanaf de beurs in Milaan, maakt het werk nog leuker.”

Maak afspraak
Vincent van den Berg
Stephan Baghus

WAVE ADVIES TEAM

Stephan Baghus

 

Stephan heeft in korte tijd zijn waarde in de buitendienst flink bewezen en is op vakbeurzen en -evenementen niet meer weg te denken. Door zijn goede gevoel voor interieur weet hij voor zowel nieuwe- als bestaande keukens altijd de juiste afzuigkap en eventueel bijbehorende lampen te adviseren.

Door de vele contacten met architecten, interieurbouwers en keukenspeciaalzaken blijft zijn kennis actueel en vooruitstrevend. Daarnaast biedt hij een meerwaarde op het gebied van installatie mogelijkheden. Hij heeft een flinke dosis kennis over de producten en luchttechnieken. Dat komt van pas als u zoekt naar een oplossing voor een complexere keukensituatie.

Maak afspraak

Maak een afspraak met een van onze design experts

 

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geef aan met wie je een afspraak wenst. Afhankelijk van je wensen kan het zijn dat iemand anders contact met je opneemt.

Showroom

Dekker Trend Centre
Nijverheidscentrum 2
Zevenhuizen (route)

    AkkoordPrivacybeleid

    Laat u inspireren
    en bekijk onze brochures

    Download brochure