Vakmanschap

Wave Design

Deze website is gemaakt om u te inspireren en een bijdrage te leveren aan uw creativiteit. Elke dag van het jaar wordt gebruikt om onze collectie naar een hoger niveau te tillen, zowel in techniek als in vormgeving. De techniek van een Wave afzuigkap is goed, als vanzelfsprekend. We trachten tevens de afzuigkap de allure te geven die past bij de hedendaagse keuken. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met de living. Voor Wave is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen, en als het even kan deze alvast te overtreffen. Zonder techniek heeft een ontwerp geen waarde en andersom.

Wij bouwen aan collecties, maar spelen ook in op de individuele vraag. Zit het gewenste model er niet bij? Komt u maar op met uw ideeën en wensen. Geniet van deze website! Dit is…

Wave | Fashion. For Kitchen.

Samen met een sterk team en een gedreven partner bied ik u graag de nieuwe collectie van Wave aan.

Iedere dampkap van Wave moet tot in het kleinste detail zorgvuldig afgewerkt zijn. De kleur van het stiksel van de lederen hoezen, de manier waarop schroeven weggewerkt zijn, de scherpte van de hoek die het RVS maakt, de kwaliteit van het spuitwerk en zo verder. Om te komen tot steeds betere collecties, combineer ik diverse soorten materialen, techniek en vormgeving.

Jerry Severins – Eigenaar

Jerry Severins
Vincent- van den Berg

Hartelijk dank voor uw interesse in het programma van Wave. Geniet er van!”

De stappen die we de laatste jaren als bedrijf hebben gemaakt waren solide en vol vertrouwen. Elke keer hebben we getracht in te spelen op de markt, wat in sommige gevallen veel vroeg van de organisatie. Van de fabricage tot de after­sales, alles moet namelijk kloppen. Ook nu weer zullen we investeren om de ambities die we hebben waar te maken.

Vincent van den Berg – Eigenaar

Marc Schilten

‘Altijd een drang naar vernieuwing’

Bij Cools Bekledingen is het oude ambacht van leerverwerking nog springlevend. In samenwerking met het Eindhovense bedrijf ontwikkelde Wave o.a. twee aansprekende modellen uit haar collectie: de 2610 en 2617.

Lees het volledige verhaal van Marc Schilten

Maikel Bink

‘De keuken is een living geworden’

Wie kiest voor een hoogwaardige afzuiging, wil vaak ook kwaliteit in de rest van zijn keuken. Wave werkt nauw samen met PITT cooking, leverancier van elegante gaskookpitten. Eigenlijk best logisch, vindt eigenaar Maikel Bink. Kookpitten en afzuiging kun je niet los zien van elkaar.

Lees het volledige verhaal van Maikel Bink

Download de brochure 2016-2017 en bekijk de nieuwe collectie van Wave