Wave 2600

Onze warming-up naar woonmaand september is in volle gang. We startten haar in juni met de introductie van onze nieuwste plafond unit. Het frame model volgde een maand later en de reeks sluiten we deze maand af met de familie lampen die de lucht zuivert. Een volle maand mogen de drie erg geslaagde lampachtige modellen 2620, 2627 en 2630 de show stelen. Daarna barst het echte feest los. Met het nieuwe Fashion Boek van Wave in de hand op zoek naar de mooiste keukenjuwelen op de woonbeurzen.

Model 2620, 2627 en 2630

Natuurlijk bent u van harte welkom op de stand van Wave om de lampachtige modellen te bekijken. U kunt zelf ervaren hoeveel aandacht is besteed aan de afwerking van het staal en de lederen hoezen. Laat u verrassen door gewaagde kleurcombinaties zoals het matter dan mat zwart en koper of het olijfgroene leer afgezet met messing randen.

Naast de looks is ook de techniek doorontwikkeld. Het onderpaneel is rond en zorgt voor een krachtige randafzuiging. Daarnaast zijn de ledspots vervangen door een mooddisk waarmee met lichtkleuren gespeeld kan worden. In ieder model bevindt zich een plasmafilter dat de lucht zuivert door geuren en fijnstofdeeltjes te elimineren. Doordat de motor in een afzuiglamp weinig weerstand ondervindt, is zij erg stil.

De afzuigkap heeft de transformatie van apparaat naar meubelstuk volbracht en mag een lamp genoemd worden die lucht zuivert.

Ook nu kunnen wij ons voorstellen dat u niet wilt wachten tot september. Vanaf 1 augustus is het dan ook al mogelijk om de units te bestellen.

Wij hopen dat u na deze warming-up met belangstelling uit kijkt naar al dat moois dat nog gaat komen en wensen u inspirerende woonmaanden toe.

Wave 2600 serie
Wave 2600 serie
Wave 2600 serie