In opmaat naar september woonmaand, introduceren wij iedere maand een model/serie uit onze nieuwe collectie. In juni was dit de plafondunit, model 8663. In juli de frame modellen 2055, 2056 en 2057. Wij sluiten de reeks af met de familie afzuiglampen 2620, 2627 en 2630. U ontvangt hiermee de primeur en krijgt een inkijkje in de woontrend van 2018-2019.

Model 2055

Deze trend kenmerkt zich door haar industriƫle looks, zonder daarmee hard of koud te worden. Donkere kleuren in combinatie met natuurlijke materialen, open constructies en gedurfde vormen zijn terug te vinden in het hedendaagse interieur.

Het frame model van Wave speelt hierop in. De afzuigunit bevindt zich in een intens mat zwart frame dat desgewenst een heel kookeiland overspant. De ledspots zijn over de hele lijn doorgetrokken en door de uitstekende lens beschijnen ze op een aangename manier het kook- en leefgedeelte in de keuken. Het frame model is in diverse maten en kleuren te leveren, zodat zij aansluit bij de belijningen en kleurstellingen van de keuken. Een ingebouwd plasmafilter zuivert de kookluchten optimaal. Hierbij worden de geuren, maar ook de fijnstofdeeltjes geƫlimineerd. Voor uw gezondheid van groot belang.

Genoeg redenen om het frame model uit te roepen tot de maandkap van Wave en haar in juli in de spotlights te zetten. Wenst u meer informatie, beantwoorden wij graag al uw vragen. En kunt u niet wachten tot woonmaand september, ze is per 1 juli te bestellen.

Wave 2055
Wave 2055