De dampkap;
een meubelstuk

Wave | Fashion. For Kitchen.

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Als dit u aanspreekt, dan heten wij u van harte welkom bij Wave en laten wij u kennis maken met een belangrijk meubelstuk, de dampkap.

In opmaak naar september woonmaand, introduceren wij iedere maand een model/serie uit onze nieuwe collectie. In juni is dit plafondunit model 8663, in juli de frame modellen 2055,2056 en 2057 en wij sluiten af met de familie afzuiglampen 2620, 2627 en 2630. U ontvangt hiermee de primeur en krijgt een inkijkje in de woontrend van 2018-2019.

Deze maand in de spotlights de 8663. De volwassen zus van de bekende 8662. Dit model is uitgegroeid tot een perfecte samenstelling van alle unieke kenmerken waaraan een plafondunit moet voldoen. Door een aangepast onderpaneel en de verbeterde installatie mogelijkheden wordt de maximale capaciteit uit de motor gehaald met een laag energie- en geluidsniveau. De leds hebben geen RVS rozet meer, wat het paneel erg minimalistisch maakt. Door de uitstekende lens ontstaat een aangename warme sfeerverlichting. Kiest u voor een unit in een mat witte kleur, gaat zij door de strakke looks geheel op in het plafond. En combineert u haar tot slot met bijbehorende losse spots, wordt zij een onderdeel van het verlichtingsplan.

Vanaf 1 juni kan deze besteld en direct geleverd worden.

Wave 8663

Hoogwaardige afwerking doorgevoerd tot in het kleinste detail. Alles moet kloppen.

Handgemaakt
1611

Strak en ruimtelijk.
De 1611 lijkt te zweven boven de kookplaat.

Spuiterij

Verlichting; de sfeermaker in de keuken én het interieur

Wave Verlichting Interieur
Wave Verlichting

Download de brochure 2016-2017 en bekijk de nieuwe collectie van Wave